După o serie de numeroase concerte în Marea Britanie –toate sold out şi având cronici la superlativ – Engelbert Humperdinck dă o fugă în Israel, după care revine în Europa, la Bucureşti. Artistul britanic vine însoţit de formaţia sa (alcătuită din muzicieni unul şi unul) şi de un staff numeros, organizatorii pregătind deja cu minuţiozitate toate cele necesare. Pentru buna desfăşurare a show-ului, dar şi pentru o şedere cât mai confortabilă la un hotel de lux din centrul Capitalei, trebuie respectate cu stricteţe solicitarile impuse de managementul artistului.
Din câte cerinţe am văzut, venite de la starurile rock care ne-au vizitat ţara în ultimii ani, recunosc că Engelbert este cel mai cuminte artist, atât el, cât şi staff-ul său solicitând meniuri sănătoase (bogate în Omega 3), ceai, sucuri naturale etc., dar alcool... aproape deloc! Humperdinck a solicitat un meniu extrem de sănătos, ce constă în somon de ocean sau un alt tip de peşte bogat în Omega 3, asparagus la grătar, mix de legume înăbuşite, supă de găluşte, de scoici sau de ceapă verde, dar şi un castron cu nuci. Pentru el şi echipa sa, singura cafea acceptată este Starbucks.
De la micul dejun, programat între orele 9:00 şi 11:00, nu trebuie să lipsească ouă cu bacon, pâine prăjită, brioşe englezeşti, lapte cald, cereale asortate Kellogg, apă fierbinte pentru ceai, lămâi, miere, fructe diferite, neapărat opt banane. Într-un frigider, la care să aibă acces doar cei din staff-ul artistului, trebuie să fie în permanenţă: ice tea de mai multe feluri, băuturi răcoritoare nedietetice şi dietetice, lapte, suc de portocale de calitate (proaspăt stors, fără pulpă) şi alte sucuri de fructe, inclusiv de mango. Prânzul, între orele 12:00 şi 15:00, constă în antreuri calde, mexicane, chinezeşti şi thailandeze, supe, pui, peşte, fripturi de porc sau berbecuţ, mâncăre tradiţională românească, sal