Autoritatile locale au decis ca, in acest an, pascanenii sa se infrupte de 1 Decembrie cu fasole, carnaciori si vin fiert. Angajatii primariei vor pregati 2.500 portii de fasole cu carnati si 400 litri de vin fiert. „Pentru pregatirea portiilor s-au cheltuit 12.000 lei. Banii nu sunt alocati de la bugetul local, ci din diferite sponsorizari. De la bugetul local s-a dat doar suma de 2.500 lei, pentru programul artistic de pe Esplanada”, a declarat Dorin Nechifor, administratorul public al Primariei Pascani.
De Ziua Nationala a Romaniei, incepand cu ora 09.00 si pana la ora 11.45, vor avea loc depuneri de coroane, iar la ora 12.00 se va constitui dispozitivul pentru desfasurarea ceremonialului militar si religios. De la 12.30 vor sosi oficialitatile locale si va fi trecut in revista Detasamentul de Onoare. La ora 13.00 va incepe slujba religioasa, iar mai apoi vor urma alocutiunile reprezentantilor autoritatilor publice. Dupa realizarea dispozitivului de defilare si defilarea detasamentului de onoare va avea loc programul artistic. La eveniment va lua parte si subprefectul de Iasi, Bogdan Saramet.
Autoritatile locale au decis ca, in acest an, pascanenii sa se infrupte de 1 Decembrie cu fasole, carnaciori si vin fiert. Angajatii primariei vor pregati 2.500 portii de fasole cu carnati si 400 litri de vin fiert. „Pentru pregatirea portiilor s-au cheltuit 12.000 lei. Banii nu sunt alocati de la bugetul local, ci din diferite sponsorizari. De la bugetul local s-a dat doar suma de 2.500 lei, pentru programul artistic de pe Esplanada”, a declarat Dorin Nechifor, administratorul public al Primariei Pascani.
De Ziua Nationala a Romaniei, incepand cu ora 09.00 si pana la ora 11.45, vor avea loc depuneri de coroane, iar la ora 12.00 se va constitui dispozitivul pentru desfasurarea ceremonialului militar si religios. De la 12.30 vor so