Grijuliu. Aplaudacii sunt serviți, personal, de Măruță cu bunătăți Prezentatorul ia platoul cu tobă... ...și pe cel cu șoriciTimp de trei săptămâni, zilnic, Măruţă şi echipa lui au pregătit ediţia-maraton de 1 Decembrie a emisiunii "Happy Hour". Pe lângă invitaţii pe care i-au adus în platoul emisiunii, Cătălin Măruţă şi reporterii lui au realizat materiale atât în ţară, cât şi dincolo de graniţe.
Echipa care a muncit pentru cele patru ore de show este formată din 12 oameni de producţie şi jurnalişti şi 40 de oameni în echipa tehnică. Piatra de încercare a fost directul de la capătul celor trei săptămâni de strădanie şi totul a decurs perfect. Platoul emisiunii a fost decorat ca pentu o sărbătoare autentic românească şi nu au lipsit bucatele tradiţionale, de la sarmale, şorici, mămăligă, la şuncă şi brânză, care i-au făcut pe cei prezenţi să saliveze de poftă. Chiar dacă au avut rol de recuzită, specialităţile au sfârşit în stomacurile aplaudacilor şi cameramanilor.
Gazdă. Măruță prezintă oferta invitaților Petrică Mâțu Stoian și Constantin EnceanuPofticios, Măruţă a profitat de pauzele publicitare pentru a se înfrupta din ele, însă nu i-a uitat pe cei din echipa tehnică şi public, pe care nu i-a lăsat să rabde de poftă şi de foame, ci i-a servit personal cu bunătăţi, până la ultima bucăţică.
Grijuliu. Aplaudacii sunt serviți, personal, de Măruță cu bunătăți Prezentatorul ia platoul cu tobă... ...și pe cel cu șoriciTimp de trei săptămâni, zilnic, Măruţă şi echipa lui au pregătit ediţia-maraton de 1 Decembrie a emisiunii "Happy Hour". Pe lângă invitaţii pe care i-au adus în platoul emisiunii, Cătălin Măruţă şi reporterii lui au realizat materiale atât în ţară, cât şi dincolo de graniţe.
Echipa care a muncit pentru cele patru ore de show este formată din 12 oameni de producţie şi jurnalişti şi 40 de oameni în echipa