Vedeta de la TVR spune că sărmăluţele moldoveneşti sunt specialitatea sa.
Fiica sa, Rianna, adoră în special desertul.
"Îi place budinca de orice fel. Dacă e de ciocolată e cu atât mai bine, iar dacă are şi frişcă, atunci este plăcerea ei supremă!", a declarat Corina pentru Pro TV Magazin.
Corina Dănilă a împărtăşit reţeta pe care o găteşte de fiecare dată cu mare plăcere.
Sărmăluţe moldoveneşti
Ingrediente: 1/2 kg carne de porc, 1/4 kg carne de vită, 1/4 kg ceafă de porc afumată, varză, orez, ceapă piper, suc de roşii, cimbru, mărar, foi de dafin.
Mod de preparare: Din varza murată se aleg frunzele cele mai subţiri. Carnea se toacă păstrând câteva felii din ceafa afumată. Se fierbe orezul pe jumătate, se toacă ceapa prin maşină şi se căleşte puţin separat. Se pune totul într-un vas mare, se omogenizează, se adaugă, după gust, condimentele şi se fac sarmale mici. Se aşază varza tocată, apoi, ordonat, în rânduri suprapuse, sarmalele. Se stropesc cu suc de roşii, se acoperă cu varză tocată şi se dă la cuptor cu focul mic, după ce s-a pus fie apă rece, simplă, fie combinată cu sucul de roşii şi, dacă mai este nevoie, cu grăsime. Se fierb sarmalele la foc mic, în cuptor, acoperite, şi, când sunt gata, se lasă 10 minute vasul fără capac. Deasupra, se pun felii subţiri de ceafă puţin prăjite şi chiar câteva felioare de cârnăciori prăjiţi. Vedeta de la TVR spune că sărmăluţele moldoveneşti sunt specialitatea sa.
Fiica sa, Rianna, adoră în special desertul.
"Îi place budinca de orice fel. Dacă e de ciocolată e cu atât mai bine, iar dacă are şi frişcă, atunci este plăcerea ei supremă!", a declarat Corina pentru Pro TV Magazin.
Corina Dănilă a împărtăşit reţeta pe care o găteşte de fiecare dată cu mare plăcere.
Sărmăluţe moldoveneşti
Ingrediente: 1/2 kg carne de porc, 1/4 kg carne de vită, 1