Gabor te învaţă cum să bei ţuică de 65 de grade fără să te îneci cu ea, să leşini sau chiar să mori, dacă intri în contact cu licoarea magică ce arde!
"Am stat şi m-am gândit cum să fac un tutorial în care să învăţ cum să bei ţuică. Cel mai important este un păhărel de 25 de mililitri, e cantitatea maximă de otravă pe care poţi să o bagi în organism fără să leşini, să mori, să te îneci, să ţi se învârtă toate treburile prin intestine. Ţuica de prună se ţine în sticlă de plastic, la care se dă jos eticheta, să ştim că e otravă. Ea trebuie să fie puţin gălbuie, pentru că se ţine în butoi. Sunt ţărani care pun zahăr ars ca să o îndulcească şi să îi dea culoare. Ăia sunt nişte bandiţi şi ar trebui să moară! Ca să beţi ţuică fără să muriţi sau să luaţi apă după, nu puneţi gheaţă în ea. La noi, la Maramureş, dacă faceţi asta, vă luaţi bătaie", sunt câteva dintre ponturile pe care le "serveşte" bărbatul.
Gabor te învaţă cum să bei ţuică de 65 de grade fără să te îneci cu ea, să leşini sau chiar să mori, dacă intri în contact cu licoarea magică ce arde!
"Am stat şi m-am gândit cum să fac un tutorial în care să învăţ cum să bei ţuică. Cel mai important este un păhărel de 25 de mililitri, e cantitatea maximă de otravă pe care poţi să o bagi în organism fără să leşini, să mori, să te îneci, să ţi se învârtă toate treburile prin intestine. Ţuica de prună se ţine în sticlă de plastic, la care se dă jos eticheta, să ştim că e otravă. Ea trebuie să fie puţin gălbuie, pentru că se ţine în butoi. Sunt ţărani care pun zahăr ars ca să o îndulcească şi să îi dea culoare. Ăia sunt nişte bandiţi şi ar trebui să moară! Ca să beţi ţuică fără să muriţi sau să luaţi apă după, nu puneţi gheaţă în ea. La noi, la Maramureş, dacă faceţi asta, vă luaţi bătaie", sunt câteva dintre ponturile pe care le "serveşte" bărbatul.