Redescoperiti gustul autentic al sarbatorilor de iarna, la Targul Slow Food de Craciun, care se va desfășura de la Hotel Aro Palace din Brasov, între 21 si 23 decembrie 2011.
„Aici veti gasi cele mai bune produse traditionale pentru masa de sarbatori, aduse din toate colturile tarii: cozonaci, turta dulce si prajituri de casa, lebar, carnati sau caltabosi si inca mai cate!“, promit organizatorii.
Targul va fi deschis deschis zilnic, intre orele 11.00-19.00, in Sala Mare a hotelului Aro Palace, la parter. Evenimentul este organizat de Asociatia Roadele Pamantului si Convivium-ul Slow Food Brasov.
Redescoperiti gustul autentic al sarbatorilor de iarna, la Targul Slow Food de Craciun, care se va desfășura de la Hotel Aro Palace din Brasov, între 21 si 23 decembrie 2011.
„Aici veti gasi cele mai bune produse traditionale pentru masa de sarbatori, aduse din toate colturile tarii: cozonaci, turta dulce si prajituri de casa, lebar, carnati sau caltabosi si inca mai cate!“, promit organizatorii.
Targul va fi deschis deschis zilnic, intre orele 11.00-19.00, in Sala Mare a hotelului Aro Palace, la parter. Evenimentul este organizat de Asociatia Roadele Pamantului si Convivium-ul Slow Food Brasov.