Sarmale făcut la ceaun după o reţetă din Maramureş şi gogoşi pregătite chiar sub ochii cumpărătorilor. Producători din toată ţara au venit de azi la târgul deschis la Agronomie cu oferte care mai de care mai îmbietoare. Dacă o porţie de trei sărmăluţe cu mămăliguţă costă 5 lei, gogoşile făcute de botoşăneni sunt 3 lei. Sarmale făcut la ceaun după o reţetă din Maramureş şi gogoşi pregătite chiar sub ochii cumpărătorilor. Producători din toată ţara au venit de azi la târgul deschis la Agronomie cu oferte care mai de care mai îmbietoare. Dacă o porţie de trei sărmăluţe cu mămăliguţă costă 5 lei, gogoşile făcute de botoşăneni sunt 3 lei.
La târgul de la Agronomie găsiţi brânză de tot felul, pâine făcută la ţest, cârnaţi de casă de oaie, de porc, dar şi caltaboş şi tobă. Un kilogram de caltaboş este 29 de lei, iar toba se vinde cu 32 de lei/kilogram. De asemenea de aici puteţi cumpăra şi pepeni muraţi. Costă 12 lei kilogramul. Nici cozonacii nu lipsesc. Şi găsiţi cu nucă, cu rahat şi cacao, de toate felurile şi preţuri pentru toate buzunarele.
Şi cum şi azi şi mâine este dezlegare la peşte, puteţi servi la târg o porţie de şprot afumat, scrumbie afumată, icre de ştiucă, de crap, păstrăv, ton alb sau biban de mare făcuţi la grătar. Costă 6 lei/100 de grame şi puteţi mânca preparatele la mesele amanajate în spatele căsuţelor. ”Îi aşteptăm pe bucureşteni la târgul de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice până pe 23 decembrie, între orele 10.00- 17.00”, a declarat Daniela Popa, organizatorul evenimentului.