Jucătorii lui Grig s-au distrat pe cinste la banchetul de final de an
Buni au fost pe teren, buni sunt şi la distracţie. Jucătorilor de la Pandurii li s-a organizat un banchet de final de an de către primarul Florin Cârciumaru, iar totul a fost la nivel ridicat. Cheful a avut loc la restaurantul de pe Insuliţă, iar alături de jucători, staff tehnic şi conducere au mai fost prezente şi oficialităţi. În prim-plan au fost totuşi jucătorii, actorii principali ai serii.
Au tăiat porcul
De la venirea lui Petre Grigoraş la Pandurii s-au schimbat multe. Echipa joacpă fotbal, are rezultate dar şi ceva obiceiuri introduse în meniul casei de către antrenor. Astfel, la fiecare final de an, în preajma sărbătorilor, Grig îşi cheamă băieţii la tăierea porcului. Anul trecut totul a fost organizat în grabă, însă în acest an lucrurile s-au schimbat. Porcul a fost mai dolofan, ajungând 1400 de kg, iar după meciul cu Ceahlăul jucătorii alături de antrenori au mers la restaurant să petreacă. Ajunşi pe Insuliţă, jucătorii s-au oprit la porcul sacrificat pentru ei, au mâncat şorici, au băut ţuică fiartă şi au servit un meniu tradiţional de post cu fasole bătută, salată de cartofi şi zacuscă. „Anul acesta am prins şi eu şorici că anul trecut l-au păpat băieţii pe tot”, a spus Grig. Acesta a ciocnit o ceaşcă de ţuică fiartă cu fiecare elev în parte după care au intrat în local. Acolo, după ce s-au aşezat la mese, jucătorii au ascultat muzică populară şi i-au urmărit la lucru pe artiştii Doinei Gorjului. Atmosfera s-a încins când la microfon a ajuns interpretul Valentin Sanfira, acesta cucerindu-i pe jucători cu melodii populare din zona Moldovei. Şi cum la o masă erau Chiricheş, Maxim, Pintilii şi cei doi Grigoraş cântăreţul s-a axat pe aceştia. Le-a făcut dedicaţii, jucătorii umblând la buzunare de unde au scos câteva milioane, nu multe, circa 10 care au ajuns în mâna lu