Jucătorii, staff-ul şi conducerea Pandurilor Tg. Jiu au încheiat cel mai bun an din istoria clubului cu o petrecere care a avut loc la un restaurant de lux din Tg. Jiu. Petrecerea a început în forţă, cu tăierea porcului, unul pe măsura rezultatelor gorjenilor din acest sezon. Au urmat apoi câteva ore de voie bună, în care lăutarii au reuşit să-i ţină zeci de minute pe ringul de dans pe jucători. Seara s-a încheiat cu un tort în forma unui teren de fotbal.
Cardoso, porcul şi şoriciul
Dacă pentru majoritatea jucătorilor, momentul tăierii porcului a însemnat adevărate "lupte" pentru şorici, brazilianul Cardoso a fost mult mai circumspect. Acesta s-a lăsat cu greu adus lângă animalul tranşat şi colegii şi staff-ul au dus adevărate lupte de convingere pentru a-l face să guste din şorici. Brazilianul a cedat în cele din urmă, dar numai după ce şi-a pus câţiva coechipieri să guste primii din bucata care i-a fost oferită, pentru a se convinge că şoriciul chiar se mănâncă şi nu cade victima unei glume a coechipierilor. "Nu am mai mâncat până acum piele de porc. La noi în Brazilia nu e tradiţia asta. Noi cumpărăm direct carnea, nu prea am văzut animale tăiate aşa. Eu nu aş avea curajul să omor un animal", a spus Cardoso.
Chiricheş, cu ochii în lacrimi
Vlad Chiricheş a terminat petrecerea cu ochii în lacrimi, pentru că la finalul ei, acesta nu mai era jucătorul Pandurilor. Fundaşul a tăiat tortul, s-a îmbrăţişat cu toată lumea şi a părăsit restaurantul lăcrimând, la braţul prietenei sale. "E greu să mă despart de ei pentru că au fost clipe minunate pe care le-am trăit împreună", a spus fotbalistul care în ianuarie se va prezenta la reunirea Stelei.
Jucătorii, staff-ul şi conducerea Pandurilor Tg. Jiu au încheiat cel mai bun an din istoria clubului cu o petrecere care a avut loc la un restaurant de lux din Tg. Jiu. P