Producătorii vin inclusiv cu sarmale la kilogram.
Din 21 şi până în 23 decembrie, micii producători din ţară îi aşteaptă pe braşoveni, la Aro Palace, la o nouă ediţie a Slow Food, Târgul de Crăciun. În Sala Mare de la parterul hotelului, între 11.00 şi 19.00, braşovenii pot găsi lebăr, cârnaţi sau caltaboşi, afumături, pâine pe vatră, murături sau brânzeturi. În afara produselor tradiţionale de sezon, oferta târgului cuprinde miere, gemuri naturale, ulei presat la rece, produse italieneşti, păstrăv afumat şi multe altele. De la Târg, cei care doresc, pot cumpăra inclusiv sărmăluţe, prăjituri de casă sau cozonaci, pe care le pot combina, pentru masa festivă, cu vinuri alese, de pe Valea Târnavelor şi Dealu Mare sau palinca de Zalău. Pentru noaptea dintre ani, producătorii au adus şi vin spumant românesc, produs după metoda clasică Champenoise şi anume, prin fermentare în propria sticlă, pe o perioadă de peste un an.
Noutăţile ediţiei sunt apreciatele brânzeturi măturate de Harghita: sugo, tekeroi sau tilsit. Producătorii vin inclusiv cu sarmale la kilogram.
Din 21 şi până în 23 decembrie, micii producători din ţară îi aşteaptă pe braşoveni, la Aro Palace, la o nouă ediţie a Slow Food, Târgul de Crăciun. În Sala Mare de la parterul hotelului, între 11.00 şi 19.00, braşovenii pot găsi lebăr, cârnaţi sau caltaboşi, afumături, pâine pe vatră, murături sau brânzeturi. În afara produselor tradiţionale de sezon, oferta târgului cuprinde miere, gemuri naturale, ulei presat la rece, produse italieneşti, păstrăv afumat şi multe altele. De la Târg, cei care doresc, pot cumpăra inclusiv sărmăluţe, prăjituri de casă sau cozonaci, pe care le pot combina, pentru masa festivă, cu vinuri alese, de pe Valea Târnavelor şi Dealu Mare sau palinca de Zalău. Pentru noaptea dintre ani, producătorii au adus şi vin spumant românesc, produs după metoda clasică C