Moş Crăciun există! Toţi copiii ştiu povestea cu Moş Crăciun, care este încărcat de daruri minunate pentru copiii ascultători şi cuminţi. Mai mult decât atât copiii aşteaptă cu nerăbdare venirea Moşului, aşa cum ştiu ei, pe coşul casei. În momentul în care află adevărul, însă, tot farmecul sărbătorilor de iarnă dispare. Vedeţi aici ce ar trebui să ştiţi pentru ca copilul dumneavoastră să nu descopere adevărul!
1. Nu vă îmbrăcaţi în costumul lui Moş Crăciun pentru evenimente de la şcoală sau din familie! Copiii îşi recunosc părintele chiar dacă e ascuns într-un costum cu burtă, perucă albă şi o barbă lungă lipită de obraji.
2. Mergeţi la cumpărăturile de Crăciun fără copii, chiar şi foarte mici, fiindcă ei observă dacă încercaţi să strecuraţi ceva în cărucior.
3. Găsiţi un loc foarte bun şi sigur de ascuns cadourile. Nu uitaţi că experţii în cotrobăit prin casă sunt copiii. Ei vor găsi cadourile dacă le lăsaţi în locurile obişnuite de depozitare. Uneori ei pot chiar să desfacă puţin ambalajul pentru a vedea ce e înăuntru şi apoi să-l aranjeze la loc, aşa încât să nu observaţi nimic.
4. Faceţi în aşa fel încât Moş Crăciun să-i dea cadou copilului ceva ce dumneavoastră nu i-aţi cumpăra niciodată. Chiar şi cel mai curios copil va fi convins apoi că există Moş Crăciun.
5. Cadourile de la Moşul trebuie împachetate într-o hârtie diferită de ambalaj. Nu cumva să folosiţi aceeaşi hârtie pentru cadourile pe care le veţi oferi altor membri ai familiei sau să lăsaţi restul de la ambalaj la vedere, în casă. Copii vor fi suspicioşi.
6. Dacă lăsaţi mesaje scrise de la Moşul pe etichetele de la cadouri sau felicitări, fie scrieţi cu cealaltă mână decât o faceţi de regulă, fie tipăriţi textul.
7. Copiii entuziasmaţi nu au odihnă! Verificaţi dacă într-adevăr dorm înainte să puneţi cadourile sub brad. Iar dacă se trezesc, e bine să aveţi deja pus