"Sărbătorile sunt magice oriunde, atâta vreme cât le petreci cu oamenii dragi sufletului tău", a declarat Raluca Lăzăruţ pentru PRO TV Magazin.
Raluca are o familie numeroasă, care ţine la tradiţii.
"Fratele meu e specialist în cioplirea bradului. În copilărie obişnuiam să-l împodobim împreună, iar de la bucătărie venea un miros specific, mirosea a... Crăciun. Aş putea vorbi chiar de sinestezie, pentru că şi acum, când simt miros de rozmarin, de scorţişoară sau un amestec de afumătură cu hrean, mă gândesc la Crăciunul petrecut acasă. Avem şi nişte tradiţii culinare, murăturile mamei n-au termen de comparaţie şi nu au cum să lipsescă pentru că e conştientă că am linşa-o, apoi nu se poate fără friptura de porc la cuptor cu cartofi, rozmarin şi usturoi şi prăjitură cu bezea şi nucă. Tot o tradiţie este şi faptul că în Ajun de Crăciun ne strângem cu toţii la naşii mei la masă, lângă un brad imens, cu cadouri pentru fiecare, vin căluşarii şi colindătorii, e tare frumos. Având în vedere că au mai apărut nişte copii în familie, cred că anul ăsta vor fi vreo 20. Din păcate, anul acesta nu ajung de Crăciun acasă", a spus ea. "Sărbătorile sunt magice oriunde, atâta vreme cât le petreci cu oamenii dragi sufletului tău", a declarat Raluca Lăzăruţ pentru PRO TV Magazin.
Raluca are o familie numeroasă, care ţine la tradiţii.
"Fratele meu e specialist în cioplirea bradului. În copilărie obişnuiam să-l împodobim împreună, iar de la bucătărie venea un miros specific, mirosea a... Crăciun. Aş putea vorbi chiar de sinestezie, pentru că şi acum, când simt miros de rozmarin, de scorţişoară sau un amestec de afumătură cu hrean, mă gândesc la Crăciunul petrecut acasă. Avem şi nişte tradiţii culinare, murăturile mamei n-au termen de comparaţie şi nu au cum să lipsescă pentru că e conştientă că am linşa-o, apoi nu se poate fără friptura de porc la cuptor cu ca