UPU Spiridon Ieri, un barbat in varsta de 41 ani, din localitatea ieseana Mogosesti, a ajuns in stare critica la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon pentru ca s-a inecat cu o bucata de carne. Potrivit traditiei, barbatul a taiat porcul, dupa care a hotarat sa deguste din bucatele proaspat preparate. Numai ca, la scurt timp, s-a inecat cu mancarea si a cazut lat la pamant, pentru ca nu mai putea respira. Vecinii, care erau prezenti la taierea animalului au vazut incidentul si au incercat sa il ajute, dar a fost in zadar, asa ca au sunat de urgenta la Salvare. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat victimei primul-ajutor, apoi l-a transportat la spital pentru ingrijiri de specialitate. "Pacientul se afla in stop cardio-respirator si a fost resuscitat la fata locului. In prezent este in coma post-resuscitare si se afla internat la Clinica a III-a Medicala. Prognosticul sau este destul de rezervat", a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, sefa Unitatii de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, din Iasi.
UPU Spiridon Ieri, un barbat in varsta de 41 ani, din localitatea ieseana Mogosesti, a ajuns in stare critica la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon pentru ca s-a inecat cu o bucata de carne. Potrivit traditiei, barbatul a taiat porcul, dupa care a hotarat sa deguste din bucatele proaspat preparate. Numai ca, la scurt timp, s-a inecat cu mancarea si a cazut lat la pamant, pentru ca nu mai putea respira. Vecinii, care erau prezenti la taierea animalului au vazut incidentul si au incercat sa il ajute, dar a fost in zadar, asa ca au sunat de urgenta la Salvare. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat victimei primul-ajutor, apoi l-a transportat la spital pentru ingrijiri de specialitate. "Pacientul se afla in stop cardio-respirator si a f