O nouă ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice are loc de două zile, la Sala Transilvania Sibiu, între orele 9.00 – 18.00. Bucuria sărbătorilor de iarnă va fi împlinită de tradiţia culinară românească, alături de preparatele alimentare tradiţionale româneşti care dau adevăratul gust al sărbătorilor de iarnă.
CITIȚI ȘI:
S-a deschis oficial sezonul de schi la Arena Platoş din Păltiniş
Revelion cu trupe mai puţin cunoscute în Piaţa Mare din Centrul Istoric al Sibiului
De Crăciun oaspeţii sunt întâmpinaţi cu platouri înfrumuseţate de preparate româneşti specifice locului: brânza de burduf, brânza telemea de Mărginimea Sibiului, preparate din carne de porc şi oaie.
Dulciurile vor fi dintre cele mai bune, din ingrediente naturale, frumoase şi apetisante nu prin ambalaj, ci prin delicateţea cu care sunt ornate (turte, alviţă, plăcinte şi prăjituri, cozonaci) şi prin gustul care ne aminteşte de prăjiturile bunicii. Prăjiturile săseşti vor fi martore ale rafinamentului săsoaicelor.
Mierea şi diversele derivate din produsele albinelor vin să ne îndulcească zilele lungi de iarnă şi să ne întărească imunitatea în faţa iernii.
Dacă doriţi să faceţi cadouri, aceste produse sunt ideale, chiar Moş Crăciun se va aproviziona cu o mulţime de dulciuri.
În fiecare din cele trei zile de târg, începând cu ora 12.00, până la ora 15.00, vizitatorii vor fi colindaţi cu frumoase colinde cântate de colindători din zonele: Agnita şi Prumbacu, Mediaş, Mărginimea Sibiului.
Vor fi prezenţi în data de 21 decembrie 2011 colindătorii din : Ansamblu Purtata Avrigului, Feciorii din Racoviţa cu obiceiul lor ,,DANA,, , Corul Parohiei din Bradu, Grupul VIFLAIMUL din Cîrţa, Grupuri de colindători din: Coveş, Chirpăr, Săsăuş, Retiş, Mihăileni, Alţîna. În data de 22 decembrie 2011 ne va colinda Grupul de colindători