O bucata de carne de vita la gratar = 300 de tigari fumate. Conform unui studiu realizat de institutul de cercetare World Cancer Research Fund, carnea rosie reprezinta un pericol in randul femeilor cand vine vorba de cancerul mamar. Consumul zilnic de carne de porc, vita sau miel creste sansele aparitiei acestei maladii cu 74%. Astfel, pentru ca este mai usor sa previi decat sa tratezi, femeilor le este recomandat sa reduca drastic consumul de carnuri pana la o singura data pe saptamana. Carnea rosie este reprezinta unul din cele mai toxice alimente la ora actuala, considerata un produs de mana a doua, aceasta contine acid uric si alte otravuri care, pe langa faptul ca favorizeaza aparitia cancerului la san, poate provoca reumatism, pietre la rinichi, guta si calculi biliari. Un alt motiv pentru care carnea rosie este considerata atat de toxica il constituie prezenta proteinelor care solicita un efort mai mare din partea ficatului si a intregului sistem digestiv. De asemenea, grasimile saturate, altfel spus colesterolul "rau", impiedica circulatia sangelui, lucru care afecteaza intregul organism uman, scrie Romania Libera.
Barbatii romani cu o viata sexuala satisfacatoare sunt mai fericiti. O cercetare internationala a Sexual Health and Overall Wellness a relevat faptul ca exista o legatura intre activitatea sexuala multumitoare si starea de bine fizica si psihica a unui barbat. Un obiectiv important al cercetarii a fost si evaluarea starii de bine a barbatilor, atat fizica, cat si emotionala. Dovada existentei unei legaturi intre acesti factori, satisfactia sexuala si fermitatea erectiei este furnizata de rezultatele cercetarii SHOW (Sexual Health and Overall Wellness) care a inclus barbati si femei din Cehia, Ungaria, Israel, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Turcia si Ucraina. Cercetarea condusa de Harris Interactive in numele si sponsorizata de Pfizer