Restaurantul din Bãneasa ºi-a redeschis porþile la câteva zile dupã ce Ion Oiþã, patronul stabilimentului, ºi-a luat zilele, spânzurându-se într-o anexã. Destinul tragic al patronului nu pare însã sã-i fi deranjat pe potenþialii clienþi, care la orele prânzului ocupau aproape jumãtate din local. Aºa cum explicã ospãtarii, totul este pregãtit pentru masa tradiþionalã de Crãciun: cârnãciori, sãrmãluþe, caltaboº, tobã, cozonac ºi alte delicatese. La fel ºi pentru Revelion, inclusiv tradiþionala ciorbã de potroace. Chiar dacã meniul este adecvat ocaziei, nu va avea loc însã nicio petrecere organizatã, ci vor fi servite doar grupuri mici de clienþi. Este de înþeles, având în vedere cã toþi cei care lucreazã de ani buni în restaurant au fost apropiaþi de fondatorul acestuia. Oficial, petrecerile nu vor avea loc "din lipsã de spaþiu", a explicat unul din angajaþi, care ne-a trimis alãturi "La Gil", localul vecin cu "Cocoºatul". Restaurantul din Bãneasa ºi-a redeschis porþile la câteva zile dupã ce Ion Oiþã, patronul stabilimentului, ºi-a luat zilele, spânzurându-se într-o anexã. Destinul tragic al patronului nu pare însã sã-i fi deranjat pe potenþialii clienþi, care la orele prânzului ocupau aproape jumãtate din local. Aºa cum explicã ospãtarii, totul este pregãtit pentru masa tradiþionalã de Crãciun: cârnãciori, sãrmãluþe, caltaboº, tobã, cozonac ºi alte delicatese. La fel ºi pentru Revelion, inclusiv tradiþionala ciorbã de potroace. Chiar dacã meniul este adecvat ocaziei, nu va avea loc însã nicio petrecere organizatã, ci vor fi servite doar grupuri mici de clienþi. Este de înþeles, având în vedere cã toþi cei care lucreazã de ani buni în restaurant au fost apropiaþi de fondatorul acestuia. Oficial, petrecerile nu vor avea loc "din lipsã de spaþiu", a explicat unul din angajaþi, care ne-a trimis alãturi "La Gil", localul vecin cu "Cocoºatul".