Fostul campion mondial la categoria semi-uşoară, în versiunea WBA, a reuşit să transforme o fostă berărie într-un pub-restaurant cu o tematică unică în Romania. În "Doroftei Pub" iei masa într-un ring de box, înconjurat de mănuşi care i-au aparţinut marelui pugilist şi, dacă ai noroc, poţi fi servit la masă chiar de Leonard.
Pereţii sunt plini de articole din ziare care stau mărturie victoriilor boxerului, saci de box atârnă suspendaţi de tavan şi aproape peste tot poţi vedea echipamente de antrenament care l-au ajutat de-a lungul carierei. "Moşul" este un şef foarte exigent, ţine foarte mult la curăţenie şi la vestimentaţia angajaţilor, iar la bucătărie are pretenţia ca totul să fie impecabil, indiferent de numărul comenzilor care vin una după alta.
Când este la restaurant, Leonard găteşte alături de angajaţii de la bucătărie şi chiar duce mâncarea la masă. Leonard a "branduit" un fel de mâncare, reţetă proprie. "Plăcerea Campionului" este un amestec de carne de pui, de porc şi de vită, servită alături de legume şi mămăliguţă. Carnea de pui, de porc şi de vită se toacă mărunt. Alături, într-o tigaie, se rumeneşte ceapa împreună cu ciupercile şi cu ardeiul iute. Înainte să fie gata, se stropeşte totul cu vin alb sau roşu, în funcţie de preferinţe, şi se serveşte alături de mămăliguţă. Această specialitate poate fi gustată de cei dornici chiar la cumpăna dintre ani, alături de fostul sportiv şi de familia acestuia, la un preţ destul de modic.
Un Revelion la "Doroftei Pub" costă 100 de lei de persoană şi include aperitiv, peşte, fripură şi desert, toate gătite "ca la mama acasă", cum mărturiseşte Leonard. De băut, fiecare este liber să îşi comande de la bar ce îi pofteşte inima. "Pe mine nu mă interesează profitul, vreau ca lumea să se simtă bine. Muzica este pe toate gusturile, dar house şi manele nu se ascultă aici", a declarat Leonard pentru C