Dacă luați în calcul petrecerea Revelionului în unul dintre restaurantele sau cluburile din Ploiești, organizatorii v-au pregătit tot felul de surprize, muzică live și meniuri sofisticate. Majoritatea organizatorilor au gândit Revelionul din acest an pentru două tipuri de buzunare: unul de lux, dar și unul adaptat tinerilor
Pentru cel de lux, meniul sare de 300 de lei, în timp ce varianta pentru tineri, formată în cele mai multe situații din meniu de tipul bufet suedez, ajunge la aproximativ 200 de lei de persoană.
Astfel, la Hotel Central, Sala Polivalentă, masa festivă din noaptea dintre ani costă 350 de lei de persoană și presupune „meniu rafinat și băuturi, muzică live, program de divertisment și surprize", pe când la Cupola Bar, în aceeași locație, Revelionul costă 175 de lei și include meniu bufet suedez și muzică moderată de un DJ.
După același principiu merg și administratorii de la Vienna Cafe. Revelionul Elite costă 340 de lei de persoană și se remarcă printr-un meniu sofisticat, cu accente luxoase: piept de rață afumat pe pat de salată valeriană, carpaccio de ton marinat pe lime sau piept de curcan rulat cu bacon, cu sos de trufe și ciuperci sălbatice. În același restaurant, un Revelion în stilul bufet suedez aduce o reducere consistentă la preț, adică 220 de lei de persoană. „Avem și o ofertă interesantă, respectiv reduceri la grupuri de cel puțin 25 de persoane, la ambele tipuri de Revelion. Clienții noștri se vor putea delecta în această seară specială cu muzică live, de jazz și caffe-concert, o cântăreață de muzică populară a cărei identitate o păstrăm ca pe o frumoasă surpriză, formații de colindători, precum și tombole cu premii", ne-a spus Mihai Irimia, unul dintre administratori.
În acest local, 80% din locurile pentru Revelionul în stil bufet suedez sunt deja ocupate, pe când la Revelionul Elite sunt cereri pentru 70% din ce