Bucureştenii care vor să petreacă cu stil Anul Nou mai pot rezerva locuri într-unul dintre restaurantele de lux din Capitală. Petrecerile sofisticate, cu băuturi fine şi mâncăruri rafinate costă între 400 şi 890 de lei.
Lumea bună din Micul Paris şi-a rezervat din timp bilete pentru petrecerile de Anul Nou, organizate la restaurante selecte. Proprietarii acestor localuri promit o noapte de neuitat, însă şi preţurile sunt destul de piperate. Chiar şi aşa, în mare parte, locurile sunt ocupate în proporţie de 60%.
Restaurantul La Cantine de Nicolai, situat în apropierea Bulevardului Lascăr Catargiu, nu duce lipsă de clientelă pentru seara de Revelion. Organizatorii cer 400 de lei şi oferă un meniu compus din trei feluri de mâncare şi desert. Pentru început, participanţii se vor desfăta cu un escalop de foie gras „a la rhubarbe“, urmat de o porţie de ravioli umplute cu raţă. La felul trei, invitaţii vor avea parte de un file de vită combinat cu mini legume crocante drept garnitură, după care se pot îndulci cu pară flambată „a l`eau de vie“, sorbet de afine şi o cupă de şampanie.
Rock clasic american în noaptea dintre ani
Un alt restaurant de lux din Bucureşti este JW Steakhouse situat în incinta hotelului Marriott. Aici, organizatorii au hotărât ca seara de Revelion să fie predominată de rockul clasic american. O şi descriu ca atare pe site-ul restaurantului: „un revelion magnific, în cel mai pur spirit al Lumii Noi“.
Cei interesaţi vor trebui să plătească 890 de lei pentru o persoană. Aceştia vor avea parte de un meniu cu mâncăruri sofisticate şi deserturi pe măsură. Astfel, pe mese se vor servi cocktail de homar, carpaccio de morun afumat, tartar de vită şi ficat de raţă la tigaie. Aceste mâncăruri rafinate vor fi urmate de o selecţie de fructe de mare proaspete, muşchi de vită Wellington, vrăbioară de vită americană şi antricot de vită la