Restaurantele din oraş vin cu oferte tentante pentru petrecerea celei mai lungi nopţi din an, preţurile meniurilor fiind cuprinse între 100 şi 500 de lei de persoană.
Piteştenii uită de criză, atunci când vine vorba de distracţie, mâncare bună şi băuturi alese, mai ales când toate acestea vin la pachet în cea mai frumoasă noapte din an.
La Ramada, petrecere cu Andra
La singurul hotel de patru stele superior, Ramada Piteşti, Revelionul se anunţă a fi unul plin de lux şi strălucire. Dacă vreţi să vă rezervaţi aici un loc pentru o noapte de distracţie, veţi scoate din buzunar 500 de lei pe meniu, dacă faceţi parte dintr-un grup de până la cinci persoane, 450 de lei pe meniu, dacă sunteţi între 6 şi 10 petrecăreţi sau 400 de lei, pentru grupuri mai mari de 10. Printre delicatesele preparate de bucătarii de la Ramada se numără: prosciuto cu pepene galben, salată de crudităţi cu miez de nucă pe felie de măr, file de Dorada cu legume şi orez thai sau frigărui de curcan cu sos de piper verde. „Zodiac party” Ramada va fi condimentat cu muzică de toate genurile, invitaţii fiind: Andra, Aurora şi Săndel Mihai, Mariana Ionescu Căpitănescu, Classic Music Band, Cabaretul Rebel al Teatrului de Revistă, Green Sound Music & Zina Ghiţulescu, iar Mc va fi Ana Gheorghe, sora interpretei Elena Gheorghe.
Cornul Vănătorului, meniuri de la 100 de lei
Restaurantul din inima Pădurii Trivale, Cornul Vânătorului îşi aşteaptă şi el clienţii de Revelion, în cele şapte săli puse la dispoziţie. Dacă doriţi să vă distraţi în Barul de Noapte, meniul costă 100 de lei de persoană, la fel ca şi în saloanele: Vânătoresc, Cramă şi Belvedere. Cei care doresc un loc în sălile Monden şi Regal, vor scoate din buzunar câte 220 de lei de persoană, în timp ce petrecăreţii din salonul Oval vor achita câte 150 de lei. Organizatorii promit, pe lângă gustoasele