- Semne că e neapărat nevoie să faci detoxifierea
gura amară;
miros urât al respiraţiei;
balonare;
constipaţie;
tensiune crescută;
oboseală permanentă şi nevoia de somn;
dureri de cap;
ameţeli;
transpiraţie urât mirositoare;
dureri de spate;
coşuri şi probleme ale pielii.
- Cele mai bune remedii pentru curăţarea organismului
1. Consumul ridicat de apă
Renunţă la consumul băuturilor alcoolice şi al produselor carbogazoase. Înlocuieşte sucurile dulci din comerţ cu câte 8-10 pahare de apă plată, pe zi. Apa te ajută să elimini reziduurile din organism şi-ţi reglează digestia. Foarte eficiente sunt şi ceaiurile de sunătoare, de urzică, de muşeţel sau de anghinare dacă le consumi călduţe.
2. Ultima masă - cu două ore înainte de culcare
Nu mânca nimic cu cel puţin două ore înainte să mergi la culcare. Un somn pe stomacul aproape gol constituie o procedură excelentă de eliminare a substanţelor toxice.
3. Renunţarea la mâncărurile grase, prăjeli şi dulciuri
Spune „NU" preparatelor din carne de porc, prăjelilor şi dulciurilor. Ai consumat prea multe de Crăciun şi Anul Nou, iar surplusul nu face decât să îngreuneze funcţionarea intestinului. Intră în mucoasa naturală a intestinului, se transformă în reziduuri şi se depune.
4. Consumul de cereale, fructe şi legume - cel puţin cinci zile consecutiv
Cerealele, fructele şi legumele au un conţinut bogat în fibre ce deţin o capacitate unică de curăţare a tractului digestiv de toxine. Consumă multe mere, pere, mandarine, portocale, kiwi, struguri, morcovi, ţelină, spanac, broccoli, salată verde, varză, ceapă, usturoi, roşii, castraveţi şi zarzavaturi, mai ales pătrunjel cu un conţinut ridicat de vitamine şi minerale, necesare detoxifierii. Cel puţin cinci zile consecutiv, consumă sucuri naturale din fructe, roşii, morcovi.
5.