Un proprietar al unui celebru lanţ de restaurante din Tokyo a decis să plătească 550.000 de euro pentru tonul gigant, spunând că nu a vrut ca acesta să ajungă pe mâna străinilor. "Doream să iau acest ton astfel încât clienţii japonezi, şi nu cei străini, să poată profita de el", a spus cumpărătorul.
El nici nu vrea să îşi recupereze banii investiţi şi spune că va vinde porţia de ton roşu la preţ normal, de patru euro, nu de 50 cât ar fi pentru a-şi recupera investiţia. "Carnea este de un roşu magnific, iar calitatea fileului este excelentă. Este într-adevăr delicios", a spus patronul.
Un proprietar al unui celebru lanţ de restaurante din Tokyo a decis să plătească 550.000 de euro pentru tonul gigant, spunând că nu a vrut ca acesta să ajungă pe mâna străinilor. "Doream să iau acest ton astfel încât clienţii japonezi, şi nu cei străini, să poată profita de el", a spus cumpărătorul.
El nici nu vrea să îşi recupereze banii investiţi şi spune că va vinde porţia de ton roşu la preţ normal, de patru euro, nu de 50 cât ar fi pentru a-şi recupera investiţia. "Carnea este de un roşu magnific, iar calitatea fileului este excelentă. Este într-adevăr delicios", a spus patronul.