Fosta preşedintă a Secţiei Comerciale a Tribunalului Argeş, Elena Popescu, a ajuns unul dintre cei mai de temut lichidatori judiciari din Piteşti, datorită influenţei pe care încă o mai are în sistemul judiciar local. Unul dintre marile tunuri economice pe care le-a regizat în judeţ a avut ca giuvaier monumentul istoric "Hotel Regal" din Curtea de Argeş, a cărui valoare estimată a fost de aproximativ 1 milion de dolari. Într-un final, hotelul a ajuns în proprietatea controversaţilor fraţi Sorin Cârstea şi Cătălin Ene, cunoscuţi pe plan local ca "Piticii" de la Macro.
Totul a pornit în anul 2007, când la dosarul de faliment al firmei Silcom Curtea de Argeş, lichidatorul Elena Popescu a înscris la masa creditorilor mai multe persoane, instituţii şi persoane fizice care aveau teoretic de recuperat importante sume de bani de la societatea cu pricina. Numai că în realitatea situaţia a stat exact invers. De exemplu, Direcţia de Finanţe Argeş a cerut falimentul firmei pentru o creanţă de 3,6 miliarde de lei vechi, însă instanţa a considerat că datoria era doar şapte milioane de lei. Tot vechi. Un alt creditor băgat la înaintare de lichidator a fost Mariana Burcea, care avea de recuperat salariul din perioada 2004-2005. Şi de această dată, magistraţi au şi-au dat seama că au fost induşi în eroare, pentru că femeia în aceea perioadă a fost angajata unei alte firme, de unde a fost concediată. Pentru ca tacâmul să fie complet, la masa credală a intrat şi Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, care avea şi calitatea de acţionar minoritar al Silcom. Legat de aceste neconcordanţe, lichidatorul Elena Popescu a susţinut că ea avea obligaţia să înregistreze creanţele statului fără să le verifice.
Această încrengătură de datorii a avut ca scop creşterea valorii totale a creanţelor la 30% din capitalul social al firmei pentru ca lichidatorul să