Tagliatele cu sos de smântână Tagliatele cu trufe"Tagliatele cu trufe cu sos de smantana, bacon, ciuperci si cascaval. Reteta e gata in maxim 10 minute. Iar gustul e incredibil. Pastele fierb in doar 5 minute. Intr-o tigaie se rumenesc usor baconul si ciupercile de padure taiate marunt, apoi se adauga smantana pentru gatit si condimente, dupa gust. Se toarna totul peste pastele gata fierte, se acopera cu o "ploaie" de cascaval ras sau parmezan si se serveste cu pofta.
E usor si placut sa fii gospodina in ziua de azi! :) Sssshh, secret!", a postat Andreea pe blogul ei. "Ursul" Andreei Ibacka a răcit! Din nou! Andreea Ibacka şi-a dezvăluit secretul frumuseţii ei! Vezi cu ce îşi îngrijeşte vedeta pielea!
Tagliatele cu sos de smântână Tagliatele cu trufe"Tagliatele cu trufe cu sos de smantana, bacon, ciuperci si cascaval. Reteta e gata in maxim 10 minute. Iar gustul e incredibil. Pastele fierb in doar 5 minute. Intr-o tigaie se rumenesc usor baconul si ciupercile de padure taiate marunt, apoi se adauga smantana pentru gatit si condimente, dupa gust. Se toarna totul peste pastele gata fierte, se acopera cu o "ploaie" de cascaval ras sau parmezan si se serveste cu pofta.
E usor si placut sa fii gospodina in ziua de azi! :) Sssshh, secret!", a postat Andreea pe blogul ei. "Ursul" Andreei Ibacka a răcit! Din nou! Andreea Ibacka şi-a dezvăluit secretul frumuseţii ei! Vezi cu ce îşi îngrijeşte vedeta pielea!