„4 răspunsuri pe care le aşteptăm de la Băsescu şi Arafat” (România Liberă). „Faţa neştiută a lui Raed Arafat” (Evenimentul Zilei). „Am luat o tranşă FMI de la pompă! Cartelul românesc al benzinei, cea mai mare amendă din UE” (Adevărul). „“Impozitul” pe prostituţie mergea la poliţie” (România Liberă).
„Cui foloseşte execuţia lui Arafat?” se întreabă Ion M Ioniţă în editorialul Adevărul. “Acum este important ca dezbaterea publică să nu fie înecată în disputele politice..din dezbaterea publică ar trebui să vedem dacă legea e bună sau e proastă. E timpul să intre în arenă cei puţini care se pricep. Arafat e doar unul dintre ei”
“Raed Arafat s-a pripit când a plecat de la Ministerul Sănătăţii” considera Indira Craşnea, într-un comentariu publicat de Gândul.info “Trebuia să rămână şi să se pună cu încăpăţânare de-a curmezişul pentru cauză să. Pentru că era o cauză bună, pe care a susţinut-o cu pricepere, rezistând la hărţuieli care au culminat cu o revărsare ciudoasă de hachiţe prezidenţiale”
„4 răspunsuri pe care le aşteptăm de la Băsescu şi Arafat”. România Liberă remarcă faptul că discuţia despre reforma sistemului medical românesc s-a blocat deocamdată în conflictul dintre preşedintele Traian Băsescu şi subsecretarul de stat Raed Arafat. Probleme esenţiale pentru contribuabilul român rămân în continuare în ceaţă. Ce vor avea de câştigat asiguraţii după privatizarea sistemului de urgenţă? Vor scădea costurile plătite de stat pentru medicina de urgenţă?
Tot cu o întrebare începe şi comentariul lui Liviu Voinea, în Jurnalul National “Asigurări private de sănătate cu banii statului? Nu, mulţumesc” notează directorul Grupului de Economie Aplicată pentru că “legea propusă zice aşa: privaţii te asigură cu banii statului.
Ce concurenţă mai este aceasta? O afacere livrată la cheie pentru câteva firme, cu siguranţa încasării unor bani şi fără