Cu instinctul femeilor de clasă, cele două zîne postmoderne s-au recunoscut de cum s-au văzut: aparţineau aceleiaşi lumi, lumea feminităţii pure, ideale, lumea revistelor glossy, departe de cea a colegelor lor de an ca planeta Saturn de Soare (sau viceversa?). Celelalte fete erau mai mult sau mai puţin elegante, dar numai Bubu şi Lulu erau îmbrăcate, încălţate, coafate, machiate, epilate, cu accesorii şi bijuterii ca în reclame, reviste sau filme. Aveau bani, aveau stil, erau perfect autonome. Bubu avea propria ei garsonieră dublă într-un bloc din Centrul Civic şi un Audi A6, cadou de la tatăl ei cînd împlinise 18 ani. Lulu, la rîndul ei, avea un apartament într-un bloc de pe Bulevardul Victoriei şi Ferrari-ul roşu, decapotabil, ambele parte a contractului cu Abdalah.
Prietenia dintre ele, dincolo de un look şi un standing de acelaşi nivel, se baza, pe de o parte, pe faptul că, fiind atît de deosebite, se completau şi formau un duo formidabil. Pe de altă parte, pentru că excluseseră din start ceea ce macină, fisurează şi, în final, distruge prieteniile feminine: concurenţa sexuală. Aveau, în materie de bărbaţi, gusturi diferite. Dar, din prudenţă şi după o săptămînă de discuţii şi party-uri în pijama, confesiuni reciproce, whisky, votcă şi tequilla, găsiseră formula de a preveni orice conflict în viitor. Dacă, totuşi, li s-ar fi pus pata pe acelaşi bărbat, urmau să dea cu banul. Cel care va decide va fi „bănuţul norocos“ al lui Bubu, o monedă aniversară din aur „75 de ani de la Marea Unire“, de care aceasta nu se despărţea niciodată. Concluzia la care ajunseseră era: „Doar n-o să se certe două fete deştepte pentru un vibrator ceva mai sofisticat şi nu întotdeauna foarte performant“.
Bubu şi Lulu erau nu doar nişte fete „cool“, cum îi plăcea primeia să spună, nişte „nebunatice“, cum spunea cea de-a doua, ci şi fructele parfumate şi îmbrăcate în