Peste tot in lume poti savura un cheeseburger, mandria Americii, insa putini stiu care sunt originile acestui sandvis. Un restaurant din California sustine insa ca in bucataria sa s-a intamplat totul.
Personalul localului Rite Spot sustine ca, in anii '20, un tanar angajat, Lionel Sternberger, a ars din greseala un burger pe o parte si, ca sa nu-l arunce, a pus peste aceasta o felie de branza, pentru a ascunde arsura, si a servit sandvisul unui client, care s-a declarat incantat, relateaza Daily Mail.
Abia in anii '50 McDonald's a introdus cheesburgerul dublu, facand celebru acest sandvis.
De aici pana la burgerul de 175 de dolari, din 2008, cel mai scump din New York, a fost drum lung. La fel si pana la cel de 5.000 de dolari, facut in Las Vegas, un nou record, sau pana la cheesburgerii cu inghetata sau clatite, care se comercializeaza in prezent in SUA.
Peste tot in lume poti savura un cheeseburger, mandria Americii, insa putini stiu care sunt originile acestui sandvis. Un restaurant din California sustine insa ca in bucataria sa s-a intamplat totul.
Personalul localului Rite Spot sustine ca, in anii '20, un tanar angajat, Lionel Sternberger, a ars din greseala un burger pe o parte si, ca sa nu-l arunce, a pus peste aceasta o felie de branza, pentru a ascunde arsura, si a servit sandvisul unui client, care s-a declarat incantat, relateaza Daily Mail.
Abia in anii '50 McDonald's a introdus cheesburgerul dublu, facand celebru acest sandvis.
De aici pana la burgerul de 175 de dolari, din 2008, cel mai scump din New York, a fost drum lung. La fel si pana la cel de 5.000 de dolari, facut in Las Vegas, un nou record, sau pana la cheesburgerii cu inghetata sau clatite, care se comercializeaza in prezent in SUA.