Anca a dezvăluit ce i-a preparat prima oară iubitului ei.
"Prima dată i-am pregătit clătite cu îngheţată şi căpşuni. Îmi place să cred însă că i-a plăcut mai mult fata, decât desertul. Cu toate acestea, sunt foarte mândră că am reuşit să introduc în meniul lui legumele şi supele, pe care nu le suporta înainte să i le gătesc eu", a spus Anca pentru PRO TV Magazin.
Vedeta TV nu sare niciodată peste prima masă. "Micul dejun este unul dintre cele mai sănătoase obiceiuri, aşa că fac tot posibilul să nu sar niciodată peste. Sunt dimineţi pe care le încep cu omletă, roşii cu mozzarella şi ceai verde, dimineţi cu pâine prăjită, miere şi iaurt sau dimineţi cu fructe proaspete şi lapte cu cereale. Toate sunt la fel de sănătoase şi hrănitoare, însă atunci când timpul mă presează, mă salvează o brioşă specială, o brioşă trufaşă cu seminţe crude, morcov şi iaurt, perfectă pentru o zi încărcată care se grăbeşte să înceapă. Între un mic dejun servit în pat şi unul la masa din living cu ceainicul lângă, îl prefer întotdeauna pe cel clasic!", a completat ea.
Iată reţeta de brioşe:
Ingrediente: 80 g miez de nucă, 120 g zahăr (îl recomand pe cel brun din trestie de zahăr), 50 g seminţe crude amestecate (de dovleac, floarea soarelui, susan), 65 g fulgi de ovăz (şi fulgii de ovăz, şi seminţele pot fi cumpărate din magazinele Plafar), 50 g stafide, 250 g făină, 1 plic de praf de copt, 1 linguriţă de scorţişoară, 120 g unt, 250 g iaurt, 2 ouă, 1 morcov, 1 linguriţă de sare.
Mod de preparare
Primul pas este să mărunţiţi cu mâna miezul de nucă. Amestecaţi apoi 2 linguri de miez de nucă, 2 linguri de seminţe, 2 linguri de fulgi de ovăz şi 2 linguri de zahăr şi puneţi-le deoparte. Acesta va fi toppingul. Încingeţi cuptorul la 200 de grade şi pregătiţi tava pentru brioşe cu hârtiuţe speciale (le găsiţi la Ikea). Din acest moment au mai rămas 3