18 autocare şi 13 microbuze, cu o capacitate totală de peste 1.000 de locuri, au plecat joi, în jurul orei 14.00, din mai multe localităţi prahovene, cu destinaţia Arcul de Triumf. Obiectivul zilei pentru prahovenii care participă la mitingul USL: „Băsescu să înţeleagă că românii nu-l mai doresc“
CITIŢI ŞI: Protest inedit la etajul 10 al unui hotel în construcţie FOTOGALERIE În jur de 1.000 de oameni au plecat din Prahova pentru a se alătura mişcării de protest organizate de USL în Capitală. 18 autocare şi 13 microbuze au plecat, pline,de lângă sediile PNL din judeţ. În paralel, social-dfemocraţii au anunţat că simpatizanţii lor se vor concentra joi seară în centrul Ploieştiului, pentru o mişcare de protest similară.
Oamenii au plecat la Bucureşti pregătiţi cu steaguri, banderole, goarne, fluiere şi pancarte cu mesaje împotriva preşedintelui şi a Guvernului. „E păcat de tinerii care au murit în 1989. Banderola pe care o am pe braţ este de atunci, am purtat-o şi la Arcul de Triumf în timpul Revoluţiei. Am 63 de ani, n-am niciun loc de muncă, trăiesc din banii soţiei. Sunt un «ciumpalac», un «vierme», dar am demnitate. Merg să îmi strig nemulţumirile", s-a plâns ploieşteanul Călin Ştefan Dumitrescu.
„Am plătit 38 de ani cotizaţii, iar acum m-am trezit cu o pensie de nimic. Facem tot ce putem să-i dăm jos pe cei de la PDL. Băiatul mi-a fost dat afară de la APIA pentru că nu era din partid, acum ne judecăm cu ei", a spus şi Emilia Geamănu, o pensionară din Ploieşti. Amendat pe nedrept Pe lângă nemulţumirile faţă de conducerea ţării dar şi de parlamentarii locali, protestatarii au mers la Bucureşti şi pentru a protesta faţă de acţiunile forţelor de ordine. Un tânăr ploieştean susţine că a fost ridicat abuziv de pe stradă, dus la secţie şi amendat nejustificat, de către jandarmi. „Eram pe trotuar în Bucureşti, ne-au luat jandarmii s