RENUME. Restaurantul La Cocosatu' este printre cele mai cunoscute localuri din Capitala FAIMĂ. Andrei Alexandru, alias “Cocoșatu”, este un celebru grătaragiu din București TRECUT. Ion Oita a fost patronul restaurantului La Cocosatu AFACERE. Florentina Oita a ramas sa se ocupe, impreuna cu fiii ei, de gestionarea localului Pentru ca Ion Oita nu a lasat in urma niciun testament, averea ramane in familie. Florentina Oita, vaduva patronului, ne-a explicat ca Andrei Alexandru a fost, intotdeauna, doar un angajat. ""Cocosatu" a fost prieten al sotului meu si a lucrat la noi inca de la inceput. Pentru ca era si cocosat, ne-am gandit atunci sa denumim restaurantul La Cocosatu', dupa cel care pregatea micii. De aici s-a iscat o confuzie si foarte multa lume a presupus ca el este proprietarul", ne-a declarat Florentina Oita. Femeia sustine ca restaurantul este condus in continuare de ea si de cei doi fii ai sai. "Este afacerea noastra de familie si asa o sa ramana. Dupa ce sotul meu s-a sinucis am primit mai multe propuneri venite din partea unor persoane care doreau sa cumpere brandul. Am refuzat toate ofertele", a marturisit aceasta.
Florentina Oita a tinut sa mentioneze ca, desi s-a afirmat sa afacerea avea datorii mari, singurii bani pe care familia ii are de plata sunt reprezentati de ipoteca la casa. "Nu aveam datorii, iar afacerea merge bine", a spus vaduva lui Oita. Despre controversata sinucidere a lui Ion Oita, care nu a lasat niciun bilet in care sa-si explice gestul, aceasta crede ca ciroza care il chinuia de doi ani si problemele unuia dintre fiii sai, care a cazut victima unui cumplit accident rutier, l-au impins la moarte.
S-a sinucis la restaurant
ANCHETA. Politistii serviciului Omoruri au cercetat anexa in care s-a spanzurat Oita DESPARTIRE. "Cocosatu" a plans ca un copil la inmormantarea patronului si prietenului