Drumarii braşoveni rămân în alertă, chiar dacă, la noi, viscolul şi troienele nu au blocat judeţul. În municipiu, utilajele de deszăpezire au intervenit chiar şi pe străzi secundare pentru a degaja carosabilul. Totuşi, căderile masive de zăpadă îi solicită suplimentar pe şoferii care circulă prin zonele Fundata, Săcele - Tărlungeni şi Recea.
Fundata, Săcele - Tărlungeni şi Recea-Sebeş sunt zonele cel mai greu circulabile pe drumurile naţionale şi judeţene. De la intrarea judeţului Braşov în atenţionare meteorologică de Cod galben, pentru ninsori abundente şi viscol, stratul de zăpadă aşternut pe carosabil depăşeşte trei centimetri. Condiţii grele de trafic au fost semnalate şi pe DN 13E, care leagă Feldioara de Barcani (Covasna), unde zăpada frământată a ajuns şi la cinci centimetri, pe DN 73B, între Ghimbav şi Cristian, pe DN 13, în zona Măieruş, şi DN 11, între Braşov şi Lunca Câlnicului.
Cele 34 de utilaje ale Secţiei Braşov de Drumuri Naţionale au împrăştiat doar în prima parte a zilei de miercuri 300 de tone de material antiderapant. Instituţia are baze de deszăpezire la Predeal, Timişul de Jos, Bran, Poiana Mărului, Săcele, Lunca Câlnicului - Prejmer, Feldioara, Valea Homorod, Făgăraş şi Rupea.
De asemenea, drumarii care au grijă de drumurile judeţene sunt pregătiţi de intervenţie, cu utilaje şi material antiderapant suficient, la Stupini, Moieciu, Rupea, Şercaia, Şoarş şi Cincşor.
Şi lucrătorii Regionalei CFR Braşov au intervenit pentru degajarea căii ferate în mai multe locaţii din judeţ. Neaua grea a rupt crengile mai multor arbori, care s-au prăbuşit peste liniile electrice. Ninsoarea nu a afectat graficul de plecări ale trenurilor din staţia Braşov. Niciuna dintre garniturile care pleacă de aici nu are întârziere, dar viscolul din ţara a provocat anularea unor trenuri şi închiderea unor linii. Mai multe trenuri care urmează