Cu toate acestea, prezentatorul TV a cumpărat o jumătate de kilograme dintr-un supermarket şi, ajuns acasă, s-a apucat să le pregătească.
"Pui castanele în apă cu sare pentru câteva minute. Le crestezi. Altfel bubuie în cuptor! Devin bombe! Le pui într-o tavă acoperită cu hârtie de copt sau cu folie de aluminiu. Le bagi la cuptor, pe la 180-200 de grade, timp de 30 de minute sau mai puţin, în funcţie de programul ales. Oricum, vă veţi da seama după miros dacă sunt sau nu gata. Te sperii când mai bubuie câte una. Există riscul să se întâmple şi asta chiar dacă tu crezi că le-ai crestat bine. Eu am păţit-o. După 30 de minute chinuitoare, sunt gata! Perfecte pentru băgat la "ghiozdan", aşa că le scoţi din cuptor", a scris Dan Cruceru pe blogul său.
Cu toate acestea, prezentatorul TV a cumpărat o jumătate de kilograme dintr-un supermarket şi, ajuns acasă, s-a apucat să le pregătească.
"Pui castanele în apă cu sare pentru câteva minute. Le crestezi. Altfel bubuie în cuptor! Devin bombe! Le pui într-o tavă acoperită cu hârtie de copt sau cu folie de aluminiu. Le bagi la cuptor, pe la 180-200 de grade, timp de 30 de minute sau mai puţin, în funcţie de programul ales. Oricum, vă veţi da seama după miros dacă sunt sau nu gata. Te sperii când mai bubuie câte una. Există riscul să se întâmple şi asta chiar dacă tu crezi că le-ai crestat bine. Eu am păţit-o. După 30 de minute chinuitoare, sunt gata! Perfecte pentru băgat la "ghiozdan", aşa că le scoţi din cuptor", a scris Dan Cruceru pe blogul său.