"Mancarea - si nici nu mai conteaza de unde mananci - e toata fast-food. Junk-food in diverse forme, toate sunt prajite sau fierte in ulei, mare parte dintre ele sunt semi-preparate, carne fada si legume umflate artificial", a început Andreea.
Ei au fost în mai multe restaurante, dar nimic nu i-a impresionat. "Am incercat sa mancam in mai multe feluri de restaurante, sperand sa gasim unul in care sa mancam cat-de-cat sanatos. Al meu a zis «Hai intr-o pizzerie, nu au cum sa strice o pizza...» Cand i-a venit pizza si a ridicat-o din farfurie curgea uleiul din ea de ziceai ca-i prajita, nu rumenita in cuptor! A luat doua guri si-a zis ca mai bine rontaie niste guma de mestecat, ca-i mai sanatoasa...
La restaurantele cu meniu international meniul arata bine. Dar aproape intotdeauna te trezesti cu o mancare care musteste de ulei. Iar salatele sunt fara gust", a explicat Andreea Ibacka.
"Am incercat sa mancam si la restaurante italienesti, altceva in afara de pizza. Tot trist... salatele sunt mari si contin multe chestii, e adevarat, dar cum spuneam si mai sus, gustul... lipseste cu desavarsire! Rontai la frunze si sunca, pui la gratar sau branzeturi, dar nu ai ce savura, toate-s de plastic.
Acum sa nu ma intelegeti gresit, sunt convinsa ca exista si locuri unde se poate manca bine si nu le-am gasit noi. Insa chiar si cand ne-au insotit prietenii din Los Angeles la masa - ei fiind de-ai casei de cativa ani - n-am fost impresionati de mancare", a mai scris ea.
Dacă au văzut că nu pot mânca nimic care să le fie pe plac, cei doi soţi au mers la un local unde se serveau produse bio. "Vorbind despre mancarea sanatoasa, au si localuri bio/organice. Acolo se mananca tofu, frunze si seminte... toate organice (zic ei: crescute fara ingrasamant, nestropite si nemodificate genetic). De baut se bea smoothie - adica piure de fructe sau legume