"Am constatat că gătitul mă relaxează, mai ales după o zi agitată. În plus, mi se pare foarte simplu. Ce poate fi mai uşor decât să faci o salată sau să pui ceva la cuptor? Acum mă aflu în perioada în care pregătesc dulciuri - de la torturi, la bombone, trufe. Sunt din generaţia nouă care stă cu Ipad-ul în bucătărie. Mă uit pe YouTube şi încerc să fac reţete", a spus Dana pentru revista "Ce se întâmplă, doctore".
Şi musafirii blondei au parte de experienţe culinare deosebite.
"Vin cu nebunii de tipul paste cu vodcă şi toţi rămân surprinşi pentru că nu ştiu cum ar trebui să fie gustul. Sau fac salate cu dressing de portocale, muştar şi ulei, sushi", a mai povestit Dana.
"Am constatat că gătitul mă relaxează, mai ales după o zi agitată. În plus, mi se pare foarte simplu. Ce poate fi mai uşor decât să faci o salată sau să pui ceva la cuptor? Acum mă aflu în perioada în care pregătesc dulciuri - de la torturi, la bombone, trufe. Sunt din generaţia nouă care stă cu Ipad-ul în bucătărie. Mă uit pe YouTube şi încerc să fac reţete", a spus Dana pentru revista "Ce se întâmplă, doctore".
Şi musafirii blondei au parte de experienţe culinare deosebite.
"Vin cu nebunii de tipul paste cu vodcă şi toţi rămân surprinşi pentru că nu ştiu cum ar trebui să fie gustul. Sau fac salate cu dressing de portocale, muştar şi ulei, sushi", a mai povestit Dana.