Proprietarul unui restaurant indian din Londra a găsit o metodă inedită pentru a-şi satisface cei mai pretenţioşi clienţi.
El a cumpărat un avion de vânătoare pentru a rezolva probleme de logistică, în ceea ce priveşte livrarea la domiciliu a preparatelor sale culinare, conform siteului andhrawishesh.com
Rob Abdul, de 40 de ani, conduce restaurantul Taj din Gravesend. Acum el poate face uşor orice livrare, în orice colţ al lumii, cu ajutorul unui avion de război irakian, pe care l-a cumpărat cu 35 de mii de lire sterline.
"Ca om de afaceri trebuie să faci tot ce-ţi stă în puteri pentru a nu-ţi dezamăgi clienţii. În fiecare zi primesc comenzi din toate părţile lumii", a spus Abdul.
Restaurantul lui a livrat mâncare, în acest mod, echipei naţionale a Angliei de cricket, care se afla la turneul Ashes, din Australia.
Delicatesele gastronomice pregătite de Abdul sunt făcute după reţete vechi, păstrate de la o generaţie la alta în familia sa.
Alimentele sunt păstrate în recipiente speciale, care păstrează şi asigură prospeţimea, chiar dacă o comandă specială vine de la mii de kilometri distanţă.
Proprietarul unui restaurant indian din Londra a găsit o metodă inedită pentru a-şi satisface cei mai pretenţioşi clienţi.
El a cumpărat un avion de vânătoare pentru a rezolva probleme de logistică, în ceea ce priveşte livrarea la domiciliu a preparatelor sale culinare, conform siteului andhrawishesh.com
Rob Abdul, de 40 de ani, conduce restaurantul Taj din Gravesend. Acum el poate face uşor orice livrare, în orice colţ al lumii, cu ajutorul unui avion de război irakian, pe care l-a cumpărat cu 35 de mii de lire sterline.
"Ca om de afaceri trebuie să faci tot ce-ţi stă în puteri pentru a nu-ţi dezamăgi clienţii. În fiecare zi primesc comenzi din toate părţile lumii", a spus Abdul. @N