Consilierii municipali au aprobat doar 27 dintre cele 105 de Planuri Urbanistice Zonale pe care le-au avut pe ordinea de zi la ultima şedinţă. Şedinţa s-a întins până seara târziu.
Printre PUZ-urile aprobate se numără unul pentru construirea pe strada Chitila Triaj nr. 2, pe un teren de 4.895 metri pătraţi, a unui bloc cu şapte etaje şi a unui turn cu 30 de etaje şi o înălţime maximă de 123,45 metri, cu locuinţe şi birouri. De asemenea, a mai fost aprobat în apropierea Parcului Tineretului un ansamblu imobiliar format din patru clădiri, dintre care cea mai înaltă va avea 12 etaje. Totodată, consilierii generali au fost de acord cu ridicarea unui imobil de 12 etaje, la marginea Parcului Tineretului, pe strada Dâmbului nr 74. A fost aprobată şi o intrare în legalitate, a unei clădiri cu şapte etaje de pe Calea Ferentari nr. 76A, care ar fi trebuit să aibă doar patru etaje.
Au mai fost aprobate un Complex comunitar de cartier cu complex comercial, parc de divertisment, sport şi loisir pe Şoseaua Iancului, un hotel cu patru etaje pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, un centru de sănătate şi înfrumuseţare cu patru etaje pe Calea Dorobanţilor, o clădire de birouri cu zece etaje pe Calea Floreasca şi un imobil de şase etaje cu birouri şi locuinţe pe Bulevardul Primăverii. Asociaţia Salvaţi Bucureştiului consideră că majoritatea proiectelor aprobate sunt ilegale şi este posibil să atace câteva în instanţă.
Au respins PUZ-ul pentru Sala Palatului
Printre proiectele respinse se regăsesc cel pentru parcarea din Centrul Istoric, PUZ-ul pentru Sala Palatului, penetraţia Ciurel, turnul de 20 de etaje de la Răzoare, ansambluri rezidenţiale cu clădiri înalte în zonele Baicului, Lacul Morii şi Lacul Fundeni şi turnul de 20 de etaje de pe Calea Şerban Vodă.