Pentru a nu-şi pierde clienţii fideli, proprietarul unui restaurant din Londra este dispus să le livreze mâncarea oriunde în lume. Pentru a onora comenzile care vin de departe, bărbatul a achiziţionat un avion de vânătoare.
Rob Abdul, de 40 de ani, conduce restaurantul Taj, cu specific indian, din Gravesend, scrie Daily Expres.
Acesta a cumpărat, împreună cu un prieten pilot, un avion de vânătoare abandonat, pe care l-a recondiţionat cu 35.000 de lire sterline (55.000 de dolari).
"Un singur lucru nu ai voie să faci, ca om de afaceri: să îţi dezamăgeşti clienţii. De obicei primesc comenzi din toată lumea", a spus Abdul.
Restaurantul lui a livrat mâncare, în acest mod, echipei naţionale a Angliei de cricket, care se afla la turneul Ashes, din Australia.
Delicatesele gastronomice pregătite de Abdul sunt făcute după reţete vechi, transmise de la o generaţie la alta în familia sa, iar alimentele sunt păstrate în recipiente speciale, care asigură prospeţimea, chiar dacă o comandă specială vine de la mii de kilometri distanţă.