Dansatoarea şi coregrafa a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru ca organismul ei să nu aibă de suferit în această perioadă.
"Iarna corpul ne dă frecvent semne de oboseală şi lipsa de energie. Nutriţia este foarte importantă în această perioadă a anului şi, pentru a evita astfel de stări, recurg la câteva trucuri de sezon pentru a fi în formă. De exemplu, la omleta pe care o pregătesc pentru micul-dejun adaug câteva bucăţi de bacon. La masa de prânz mănânc întotdeauna o ciorbă sau o supă caldă, iar seara, prefer să consum la cină, muşchi de vită la grătar cu spanac. In general, meniul de iarnă trebuie să fie bogat în proteine şi carbohidraţi, pentru a ajuta organismul să facă faţă temperaturilor scăzute. De asemenea, pentru a avea mai multă energie, respect cu stricteţe programul de antrenament de la sală", a declarat Oana Ioniţă pentru PRO TV Magazin. Dansatoarea şi coregrafa a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru ca organismul ei să nu aibă de suferit în această perioadă.
"Iarna corpul ne dă frecvent semne de oboseală şi lipsa de energie. Nutriţia este foarte importantă în această perioadă a anului şi, pentru a evita astfel de stări, recurg la câteva trucuri de sezon pentru a fi în formă. De exemplu, la omleta pe care o pregătesc pentru micul-dejun adaug câteva bucăţi de bacon. La masa de prânz mănânc întotdeauna o ciorbă sau o supă caldă, iar seara, prefer să consum la cină, muşchi de vită la grătar cu spanac. In general, meniul de iarnă trebuie să fie bogat în proteine şi carbohidraţi, pentru a ajuta organismul să facă faţă temperaturilor scăzute. De asemenea, pentru a avea mai multă energie, respect cu stricteţe programul de antrenament de la sală", a declarat Oana Ioniţă pentru PRO TV Magazin.