Iesenii pot savura un sortiment inedit de pizza, dupa o reteta originala recent adusa din Italia, numai la Pizzeria Italiana Via Margherita. Recomandarea pizzeriei Via Margherita pentru astazi este Pizza Giorgia, facuta dupa reteta inventata de bucatarul Claudiu Toader, acum 6 luni. Pizza Georgia se prepara cu un ingredient special, care ii da principala caracteristica de gust: mortadella (din sunca si masline verzi).
Printre ingredientele care intra in compozitia noului produs savuros se numara si untul, oregano, oua si sosul de rosii special. Soul de rosii folosit de bucatarii Pizzeriei Via Margherita este un secret profesional care defineste produsele culinare ale restaurantului. Acesta contine rosii pasate, ceapa, morcov, piper, sare, busuioc si ulei de masline, in proportii stiute numai de bucatar. Pizza Giorgia cantareste 500 de grame si poate fi alegerea cea mai buna pentru amatorii de produse culinare inovatoare, prin combinatia orginala de mortadella si ou, impreuna cu aspectul neobisnuit, dar foarte agreabil. Iesenii pot gusta Pizza Giorgio la Pizzeria Italiana Via Margherita si cei ce locuiesc sau lucreaza in zona centrala a Iasului o pot comanda acasa sau la birou.
Pizzeria Italiana Via Margherita are o traditie veche in Iasi, fiind inaugurata in anul 1993 de patroni italieni. De la inaugurare si pana in prezent, pizzeria a oferit clientilor sai produse originale sau inspirate din arta gastronomica italiana. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care au definit-o timp de aproape doua decenii.
Iesenii pot savura un sortiment inedit de pizza, dupa o reteta originala recent adusa din Italia, numai la Pizzeria Italiana Via Margherita. Recomandarea pizzeriei Via Margherita pentru astazi este Pizza Gior