• Noua reteta, creata in Italia, este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi
Un deliciu chiar si pentru cea mai selecta clientela, pizza Pollo Italiano, preparata de iscusitii bucatari ai Pizzeriei Italiene Via Margherita, reprezinta produsul culinar care poate sa multumeasca toate gusturile. Facuta dupa o noua reteta, ce ii apartine bucatarului Claudiu Toader, pizza Pollo Italiano a fost printre preferatele iesenilor de aproape 6 luni.
Printre ingredientele folosite pentru prepararea acestui sortiment se numara: smantana, mozarella, piept de pui, rucolla, parmezan si rosii cherry. Toate ingredientele sunt usoare, ceea ce face pizza Pollo Italiano una dintre alegerile clientilor cu un regim alimentar mai restrictiv. Blatul facut de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline. Noua reteta, creata in Italia, este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi.
Pizzeria Italiana Via Margherita ofera clientilor sai cele mai savuroase produse ale artei culinare italiene de la inaugurarea sa, in anul 1993, cand investitori italieni au decis sa aduca traditia gastronomica italiana iesenilor. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati ai institutiilor din zona centrala a Iasului. Cel mai vechi ospatar al pizzeriei, Ciprian, a acumulat experienta timp de 9 ani in acest loc si cunoaste deja preferintele in materie de pizza ale mai multor clienti.
Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si standardul de calitate care a definit-o timp de aproape 20 de ani. Pizza Pollo Italiano, de 630 de grame, poate fi gustata in pizzerie, iar iesenii care l