Gospodar. Selariu a contribuit temeinic la taierea, parlirea si transarea porcului Preparate. Din carnea de porc, Selariu si familia sa au facut toba si carnatiBucatar pasionat, Selariu nu are in vila sa din Qatar ingredientele necesare pentru mancarurile romanesti. "Eu gatesc de toate, fac destul de des sarmale, dar am dus dorul preparatelor de porc, asa cum se fac la noi in ajunul Craciunului. Am simtit nevoia sa-mi vad familia, dar am avut si o invitatie din partea unchiului meu de a merge la taiatul porcului", a spus Razvan.
In curtea din Cladova a fost sacrificat un porc de peste 100 de kilograme. "L-am taiat, l-am parlit cu paie, am facut toba, carnati si slanina, exact cum se face la noi", a spus Selariu, bucuros de experienta romaneasca. El mai sta o saptamana in tara, apoi se intoarce in Qatar la sotia, fiica lor si sportivii pe care ii antreneaza la Doha.
Gospodar. Selariu a contribuit temeinic la taierea, parlirea si transarea porcului Preparate. Din carnea de porc, Selariu si familia sa au facut toba si carnatiBucatar pasionat, Selariu nu are in vila sa din Qatar ingredientele necesare pentru mancarurile romanesti. "Eu gatesc de toate, fac destul de des sarmale, dar am dus dorul preparatelor de porc, asa cum se fac la noi in ajunul Craciunului. Am simtit nevoia sa-mi vad familia, dar am avut si o invitatie din partea unchiului meu de a merge la taiatul porcului", a spus Razvan.
In curtea din Cladova a fost sacrificat un porc de peste 100 de kilograme. "L-am taiat, l-am parlit cu paie, am facut toba, carnati si slanina, exact cum se face la noi", a spus Selariu, bucuros de experienta romaneasca. El mai sta o saptamana in tara, apoi se intoarce in Qatar la sotia, fiica lor si sportivii pe care ii antreneaza la Doha.