La Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi se prepara un produs culinar italian de exceptie, dupa o reteta noua, adusa in tara de 6 luni. Tortellini al Forno este recomandarea zilei, facuta de una dintre cele mai vechi pizzerii cu specific italienesc din oras. O mancare consistenta, pentru iubitorii artei culinare din Italia, Tortellini al Forno este pregatit cu mare atentie de bucatarii experimentati ai pizzeriei, care nu uita sa dea o nota distincta preparatelor prin dozarea condimentelor si alcatuirea sosurilor.
Printre ingredientele alese cu grija de bucatari pentru Tortellini al Forno intra: bucati de pulpa de porc, piept de pui prajit in ulei de masline, tortellini, vin alb, sos de rosii, usturoi, smantana lichida si parmezan. Compozitia este gratinata la cuptor cu mozzarela, iar gustul unic pe care il are Tortellini al Forno preparat la Pizzeria Italiana Via Margherita sta si in sosul pregatit de bucatari. Sosul de rosii folosit in pizzerie, un secret profesional, contine rosii pasate, ceapa, morcov, piper, sare, busuioc si ulei de masline, in proportii stiute numai de bucatari. Tortellini al Forno cantareste 440 de grame si poate fi alegerea cea mai buna pentru amatorii de produse culinare inovatoare. Iesenii pot gusta acest fel de mancare la Pizzeria Italiana Via Margherita, iar cei care locuiesc sau lucreaza in zona centrala a Iasului o pot comanda acasa sau la birou. Vinul recomandat pentru Tortellini al Forno este Enigma Frizante, un vin italian roze.
Pizzeria Italiana Via Margherita are o traditie veche in Iasi, fiind inaugurata in anul 1993 de patroni italieni. De la inaugurare si pana in prezent, pizzeria a oferit clientilor sai produse originale sau inspirate din arta gastronomica italiana. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si