Cele mai murdare obiecte din casa. Telefonul, chiuveta din bucatarie, periutele de dinti, telecomanda si solnitele sunt pline de bacterii ce pot pune in pericol sanatatea. Medicii explica ce este de facut pentru a va proteja. Bacteriile, virusurile si ciupercile pot trai in locuri din casa in care va asteptati cel mai putin. De aici pot patrunde direct in organism sau pot ajunge pe mancare. Aflati care sunt unele dintre cele mai "contaminate" obiecte din casa si ce puteti face pentru a va proteja de pericolele care va pandesc. Integral in EVZ.
Sfaturi pentru a da savoare alimentelor: mancati bananele cand sunt verzi si cartofii cand sunt reci. Tipul alimentelor pe care le puneti in farfurie nu ar trebui sa fie singurul lucru care va preocupa. Felul in care le preparati si le mancati poate sa influenteze considerabil beneficiile pentru sanatate, informeaza dailymail.co.uk. Iata cateva sfaturi practice care va ajuta sa oferiti o savoare speciala alimentelor dumneavoastra preferate. Porumbul dulce ar trebui sa se regaseasca pe lista celor cinci alimente zilnice obligatorii in dieta dumneavoastra. Cercetatorii de la Universitatea Cornell din New York afirma ca tratamentul termic, folosit pentru procesarea porumbului din conserve, creste cantitatea de antioxidanti din acest aliment cu pana la 44%, informeaza Romania Libera.
Varza curata ficatul de toxine. Ficatul poate fi protejat de afectiunile prin consumul regulat al unor alimente sanatoase, considerate a fi remedii extraordinare impotriva bolilor. Specialistul Click!, dr. Cristina Balanescu, ne spune ce este bine sa mancam. Alimentele care contin fibre, precum legumele verzi sau cruciferele sunt preferatele ficatului. Spanacul, salata verde, varza, varza de Bruxelles, sfecla sau ardeii grasi contribuie la protejarea si fortifierea ficatului, informeaza Click.
Farmacia naturista poat