Iesenii pot savura un nou sortiment de clatite la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi: Fritelle con Formagio Dolce e Uva Secca. Desertul, preparat cu atentie dupa o reteta conceputa in Italia si adusa in tara in urma cu 6 luni, indeplineste exigentele cele mai ridicate, in compozitia lui intrand numai produse naturale. Atenti la respectarea retetei, bucatarii experimentati ai pizzeriei din centrul Iasului reusesc, totusi, sa dea o nota distinctiva desertului, prin dozarea dupa un secret profesional al esentelor.
Ingredientele din care este gatit acest produs al artei gastronomice italiene sunt: lapte, oua, esenta, coaja de lamaie, faina, apa minerala, branza, stafide, zahar si smantana. Foile sunt umplute cu smantana dulce si stafide si gratinate la cuptor. Printre micile secrete ale bucatarilor se afla si folosirea in acelasi preparat a doua feluri de smantana. La Fritelle con Formagio, ospatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita recomanda o bautura simpla si curata: apa plata cu aroma de lamaie, cea mai indicata dupa un desert in care ingredientul de baza este smantana dulce. Desertul apetisant, de 270 de grame, poate fi servit la Pizzeria Italiana Via Margherita, iar iesenii care lucreaza sau locuiesc in zona centrala a orasului il pot comanda la serviciu ori acasa.
Pizzeria Italiana Via Margerita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-a facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
Iesenii pot savura un nou sortiment de clatite la Pizzeria Italiana Via Ma