Cel mai sever arbitru de la „Românii au talent” spune că reacționează ca orice spectator, dar și că este posibil, involuntar, să-i judece mai dur pe cei ce prezintă show-uri de dans.
Câştigătorul primului sezon "Românii au talent" a fost poate cel mai controversat învingător al anului 2011.
Adrian Ţuţu, tânărul orfan care a câştigat finala concursului şi marele premiu de 120.000 euro, a declanşat o adevărată avalanşă de certuri printre fanii show-ului.
Nu întâmplător, în cea de-a doua ediţie a emisiunii care deţine recordul absolut de audienţă în România, se schimbă puţin regulile.
"Pentru că şi concurenţii au căpătat mai mult curaj, au înţeles tonul showului şi îi consideră pe cei din juriu şi pe prezentatori cunoştinţe sau chiar amici, conversaţiile sunt mult mai spumoase, drept pentru care se va pune mult mai puţin accentul pe poveste", dezvăluie pentru EVZ Mona Segall, producătorul emisiunii.
Mai mulţi la preselecţii
De astăzi, "Românii au talent" revine la ProTV. De la ora 20.30, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, cei trei juraţi ai concusului, sunt gata să puncteze noile talente care au avut curajul să urce pe scenă.
Imitatori, travestiţi, cântăreţi şi oameni cu aptitudini neaşteptate vor face şi de această dată deliciul publicului. Nu vor lipsi Smiley şi Pavel Bartoş, cei doi prezentatori carismatici.
Dacă în primul sezon Bartoş a fost ghinionistul, înregistrările de la preselecţii vor arăta că antrenorul de la "Vocea României" a fost la un pas de a ajunge la spital.
"Al doilea sezon va fi cu siguranţă mai spectaculos, tocmai din punct de vedere al diversităţii şi umorului", a mai spus producătorul emisiunii.
Ca o concluzie a preselecţiilor, Mona Segall adaugă: "Ca şi anul trecut, au fost participanţi mai bine pregătiţi şi participanţi mai slab pregătiţi, dar nu pregătirea e ceea ce căutăm noi, ci talentul. Î