Bucate alese, meniu specific vânătoresc şi poveşti care mai de care mai năstruşnice şi mai interesante. De asta au avut parte cei peste 300 de vânători din Ţara Făgăraşului, care au participat sâmbătă seara la Balul Vânătorilor. Bineînţeles, distracţia şi voia bună au întregit meniul perfect al unei seri reuşite.
Sfârşit de sezon marcat cu petrecere
După un an bogat, plin de capturi mari, a venit şi momentul distracţiei. Vânătorii şi pescarii din zona Făgăraşului au participat sâmbătă seara la Balul Vânătorilor. Nu au lipsit distracţia şi voia bună, vânătorii dovedind cu vârf şi îndesat că, în afară de a fi primii pe câmpurile de vânătoare, ştiu să se şi distreze. Organizatorii balului au dorit ca evenimentul să fie unul cu totul deosebit şi se pare că au şi reuşit.
„Noi, la fiecare sfârşit de sezon de vânătoare, organizăm Balul Vânătorilor. Acum este sfârşit de vânătoare la mistreţi, aşa că ne-am gândit că este o bună ocazie să ne distrăm şi să sărbătorim“, a spus Liviu Mija, organizatorul evenimentului.
„Este o seară deosebită, vânătorii ştiu să se distreze. Întotdeauna au dat dovadă că sunt la înălţime la capitolul organizare, atât al vânătorii, cât şi al meselor vânătoreşti“, a spus Sorin Şuler, şeful AVPS Făgăraş.
„Sezonul de vânătoare s-a încheiat şi ne bucurăm că avem aici vânătorii, în special Grupa Şinca, organizatorul evenimentului. Mulţumim din suflet tuturor invitaţilor“, a spus patronul restaurantului, Ovidiu Popa.
Poveştile vânătoreşti, la ele acasă
Au depănat amintiri vânătoreşti dar s-au şi lăudat cu capturile mari în anul vânătoresc ce tocmai s-a încheiat. „Când este vorba de vânătoare nu se vorbeşte de succes, ci se vorbeşte de izbânzi, câte victorii ai obţinut în sezonul respectiv. Victorii înseamnă un animal împuşcat, un lup, vulpe. Adevărul este că vânătoarea este un concu