"Azi am incercat ceva ce nu am mai facut pana acum. Nu este o mancare care sa imi place mie in special, dar stiu ca lui Ducu ii place foarte mult. Am gatit creveti!", a scris Diana Dumitrescu pe blogul personal.
Iniţial a vrut să caute o reţetă, însă s-a hotărât să-şi lase imaginaţia să zboare. Aşa că şi-a luat toate ingredientele de care avea nevoie - orez, creveţi, usturoi - şi s-a pus pe treabă. "Mai intai am pus la fiert niste orez cu putin delikat pentru mancaruri. Dupa care m-am pus pe curatat creveti, asta pentru ca Ducu a insistat ca ar fi mai usor de mancat, oricum, a fost cea mai buna alegere. I-am curatat, i-am spalat si i-am lasat la scurs. Am curatat si taiat usturoiul, cat de marunt am putut si am ras 50 gr de parmezan.
Am pus cca 80 de grame de unt (eu am folosit un unt cu sare de mare si s-a simtit diferenta) intr-un wok, dupa ce s-a topit, am adaugat usturoiul, dupa ce a devenit auriu am pus si crevetii curatati. I-am rumenit cam 7 minute, am adaugat un praf de verdeturi uscate, combinate (oregano, busuioc, salvie, cimbru etc.) si chiar inainte de a lua wok-ul de pe foc am aruncat si cateva frunze de menta proaspata. Am pus crevetii la scurs intr-o sita, sa nu ramana multa grasime pe ei, iar in acelasi wok, in grasimea ramasa, am pus orezul fiert cu un pic de sare, piper, aceleasi verdeturi uscate, am adaugat parmezanul ras si l-am tras un pic la tigaie.
Dupa ce am terminat, am asezat un pat de orez pe o farfurie, deasupra crevetii si am decorat cu menta proaspata. Langa, am pus si o felie de lamaie, pentru cei care se stiu cu stomacul mai sensibil, dar si pentru un alt gust. Astfel am reusit sa fac: creveti cu usturoi si menta pe pat de orez", a descris Diana întregul proces. Diana Dumitrescu se reprofilează? Vrea să fie o profesoară cool de economie! Diana Dumitrescu nu e disperată să aibă silueta perfectă! "Nu am avut niciodat