Mi-am amintit de pogacele bune pe care le-am mancat intr-un concediu la Balaton, si cum aveam jumari proaspete am zis sa incerc si eu sa fac, sa vad daca-mi ies.
Ingrediente
350 gr faina
130 ml lapte caldut
50 ml ulei(de masline am pus eu)
1 lingurita zahar
1 1/2 lingurite sare
20 gr drojdie proaspata
1 galbenus ou
Pasta jumari
250 gr jumari
1 1/2 lingurite piper
1 lingurita sare
1/2 lingurite chimen macinat
Pentru decorat
albusul de la ou
sare, piper macinate mare
seminte de chimen
Portii: 32 bucati(cu diametru de 4 si 5 cm)
Reteta completa pe: E-retete.ro
Mi-am amintit de pogacele bune pe care le-am mancat intr-un concediu la Balaton, si cum aveam jumari proaspete am zis sa incerc si eu sa fac, sa vad daca-mi ies.
Ingrediente
350 gr faina
130 ml lapte caldut
50 ml ulei(de masline am pus eu)
1 lingurita zahar
1 1/2 lingurite sare
20 gr drojdie proaspata
1 galbenus ou
Pasta jumari
250 gr jumari
1 1/2 lingurite piper
1 lingurita sare
1/2 lingurite chimen macinat
Pentru decorat
albusul de la ou
sare, piper macinate mare
seminte de chimen
Portii: 32 bucati(cu diametru de 4 si 5 cm)
Reteta completa pe: E-retete.ro