Centrul de medicină Integrativă Lotus Life din Târgu-Mureş va găzdui în seara aceasta un curs de hrană vie, prezentat de Ligia Pop, coordonatoarea naţională a mişcării „Romania Goes Raw”.
Mişcarea este o iniţiativă a organizatorilor de a intra în rând cu lumea internaţională a hranei vii, care sărbătoreşte an de an Ziua Internaţională a Hranei Vii. Scopul mişcării este de a se organiza cât mai multe evenimente care să aibă ca temă Raw Food şi să promoveze adoptarea unei diete alimentare bazată pe mâncarea gătită fără foc. Cursul va cuprinde o prezentare culinară, principiile mâncării fără foc şi o demonstraţie practică a 7-8 feluri de mâncăruri cu degustarea lor de către participanţi. Ligia Pop este bucătar specializat în alimentaţia raw vegan, vegană fără foc, autoare, blogger şi profesoară de pian. Este autoarea unor cărţi care prezintă în exclusivitate reţete vegane fără foc din România, intitulată “Reţete Vegane Fără Foc”, “Deserturi pentru Părinţi şi Copii Sănătoşi”, “Germeni şi Vlăstari-Surse de Sănătate şi Energie” şi o carte cu prezentarea unei metode de pian pentru copii, intitulată “Paşi în Lumea Muzicii”.
Cursul se adresează persoanelor care doresc să mănânce sănătos şi celor cu probleme de sănătate, cardiaci, diabetici, etc.
Evenimentul va avea loc astăzi, de la ora 18.00, la Centrul Lotus Life, din str. Corneşti nr. 65. Persoanele interesate se pot înscrie la numărul de telefon 0741-336.954, sau e-mail sateanu.ani@gmail.com.
Centrul de medicină Integrativă Lotus Life din Târgu-Mureş va găzdui în seara aceasta un curs de hrană vie, prezentat de Ligia Pop, coordonatoarea naţională a mişcării „Romania Goes Raw”.
Mişcarea este o iniţiativă a organizatorilor de a intra în rând cu lumea internaţională a hranei vii, care sărbătoreşte an de an Ziua Internaţională a Hranei Vii. Scopul mişcării este de a se organiza cât mai multe eve