Recomandarea zilei a Pizzeriei Italiene Via Margherita este Stufato de Pasquale, un preparat de post, foarte apreciat in special de clientii care pastreaza o dieta in totalitate sanatoasa si de cei ce respecta postul religios. Preparatul savuros recomandat astazi este facut dupa o reteta italiana, reprezentand una dintre alegerile amatorilor de arta culinara din Iasi de aproape 20 de ani, de la infiintarea pizzeriei.
Ingredientele folosite la prepararea Stufato de Pasquale sunt de cea mai buna calitate, iar rezultatul este o mancare usoara, dar cu suficiente condimente pentru a suplini si poftele celor ce prefera alte mancaruri in afara de cele de post. Iata ingredientele: ciuperci, masline, sos de rosii, ceapa, ardei gras, ardei iute si patrunjel. Bucatarii experimentati ai Pizzeriei Italiene Via Margherita din Iasi au explicat cateva mici secrete de preparare a savurosului preparat de post. Ceapa se caleste in ulei de masline, la care se adauga ardei gras, ardei rosu si ardei verde, ciuperci proaspete si masline. Dupa ce toate sunt calite impreuna, se pune un sos de rosii special, preparat in bucataria pizzeriei, iar in ultima etapa se condimenteaza. Sosul de rosii folosit de bucatarii Pizzeriei Via Margherita este un secret profesional care defineste produsele culinare ale restaurantului. Acesta contine rosii pasate, ceapa, morcov, piper, sare, busuioc si ulei de masline, in proportii stiute numai de bucatari. Iesenii pot gusta Stufato de Pasquale la Pizzeria Italiana Via Margherita, iar cei care locuiesc sau lucreaza in zona centrala a orasului o pot comanda acasa sau la birou.
Pizzeria Italiana Via Margherita are o traditie veche in Iasi, fiind inaugurata in anul 1993 de patroni italieni. De la inaugurare si pana in prezent, pizzeria a oferit clientilor sai produse originale sau inspirate din arta gastronomica italiana. Pizzeria, s